top of page

Office 365

Microsoft Office 365 is een verzameling van betaalde internetdiensten, bedoeld voor de zakelijke markt en het onderwijs. Het is vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office en wordt eveneens door Microsoft ontwikkeld.

Het aanbod van internetdiensten is gebaseerd op bestaande software van Microsoft. In plaats van deze software op computers van de betreffende organisatie te installeren, maakt Office 365 gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Office 365 valt in de categorie SaaS en is een typisch voorbeeld van cloud computing. Hierdoor draait Office 365 op elk platform dat internet ondersteunt (in tegenstelling tot Microsoft Office, dat in principe alleen draait op Windows en Mac OS X).

Voor de gebruiker is het onbelangrijk waar de servers en de data is opgeslagen omdat het een internetdienst is. De gegevens worden op meerdere plekken opgeslagen en de gebruiker maakt verbinding met de dichtstbijzijnde server. Een Amerikaan die inlogt op Office 365 zal verbonden worden met een Amerikaanse server, een Nederlander met een server in Ierland.

2

Azure Cloud

This is your Services Page. It's a great opportunity to provide information about the services you provide. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

3

Windows Server

Haal optimaal profijt uit Windows Server 2022:

Geavanceerde meerlaagse beveiliging

  • Beveilig servercommunicatie met SMB AES-256-versleuteling die aan industrienormen voldoet en betere controlemiddelen.

  • Krijg met Credential Guard en Secure Boot op basis van TPM 2.0 preventieve verdediging voor gevoelige bedrijfsmiddelen zoals inloggegevens.

  • Bescherm de integriteit van systemen tegen firmwareaanvallen met Windows Defender System Guard en isoleer essentiële delen van het systeem met beveiliging op basis van virtualisatie.

Hybride mogelijkheden met Azure Arc:

  • Breid met Azure Arc beheer- en bestuurdiensten voor Azure uit naar lokale Windows Server-implementaties.

  • Beheer de levenscycli van virtuele machines voor je Azure Stack HCI en VMware-omgevingen vanuit een centrale locatie.

  • Breng de eerste echte cloud-SIEM met Microsoft Sentinel via Azure Arc naar al je bedrijfsmiddelen.

Flexibel applicatieplatform: 

  • Verbeter de implementatie van containerapplicaties met kleinere installatiekopieën die sneller kunnen worden gedownload en eenvoudiger kunnen worden geverifieerd.

  • Schaal containerapplicaties met Kubernetes dankzij verbeteringen in de implementatie van netwerkbeleid en integratie met containers die aan industrienormen voldoen.

  • Versnel de modernisering van .NET-applicaties.

bottom of page